flat-10 Tech

de nieuwe standaard

De Flat-10 is dé keramische pan voor wie een strakke, moderne look aan het dak wilt geven. De grote, variabele latafstand draagt bij aan het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat de pannen uiterst snel en zonder slijpen kunnen worden geplaatst. 

 

Met slechts 10 pannen per m² kun je deze dakpan snel en efficiënt plaatsen. De vochtopname van <3% maakt de pan 30% dunner en lichter, extra bestand tegen mosvorming, kwalitatiever én duurzamer.

 

PRIJS/KWALITATIEF

De Flat-10 Tech kent als uiterst kwalitatieve keramische pan een zeer scherpe prijszetting. Vergelijk onze prijs/kwaliteit met andere keramische pannen en overtuig uzelf!

 

STRAK DESIGN

De Flat-10 Tech blinkt uit in elegantie en strak design. Deze uiterst vlakke en dunne keramische pan leent zich perfect voor zowel traditionele tot moderne, strakke architectuur.

 

REGELBARE LATAFSTAND

Met een variabele latafstand van 365mm tot 400mm is de Flat-10 Tech perfect toepasbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Snel, handig én efficiënt.

 

SNEL EN EFFICIËNT

De installatie gaat razendsnel! Met een regelbare latafstand tot 400mm en een dekking van 10 pannen per m2 spaart u tijd en geld uit bij de plaatsing van de panlatten én pannen.

 

MAATVAST

Tejas Borja produceert pannen uit 's werelds zuiverste klei. De productie op >1000° met een vochtopname van <3% resulteert in een perfecte lijn- en maatvoering.

 

LICHTGEWICHT

Met amper 3,5 kg/pan is de Flat-10 Tech +- 10kg/m2 lichter dan vergelijkbare pannen op de markt (1.000kg lichter per 100m2). De pan ontlast je rug én de dakstructuur.

 

flat-10 tech                 technische gegevens

Afmeting 

Minimale dakhelling 

Gewicht 

Aantal stuks per m 

Aantal per lm dakrand 

Nuttige breedte

Nuttige lengte (latafstand) 

Verpakking op pallet

Minimale afname

 

Afwerkingsmogelijkheden

 

475 mm x 285 mm

35% - 19º (*)

± 3,5 kg/pan

± 9,9 stuks

± 4 stuks

± 250 mm

± 365-400 mm

240 st. / 865 Kg      320 st. / 1.160 Kg

5 stuks

 

Downloads

 

MonoKLEUR

 

BorjaJET

 

wenst u stalen of informatie ?

contacteer ons !

Kleuren/prints in de kijker:

 

  • Black Twitter Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon

© 2018 Tejas Borja - België Nederland

Terms of use  I  Privacy Policy  I  Deutschland  I  Polska