Trotse producent van revolutionaire keramische pannen

Understand the past

to build the future

5 generaties

Meer dan 100 jaar ervaring en traditie

Vijf generaties hebben hun steun verleend aan de traditie van een gezin met een passie voor iets unieks, eeuwenouds en tijdloos: keramische pannen. Sinds 1899 ontginnen wij onze klei uit de beste steengroeven aan de Middellandse Zee. De eeuwenoude essentie van onze dakpannen is de garantie en ervaring van een uniek merk in de markt.

Hoogste kwaliteit

Productie met oog voor detail

Tejas Borja is pionier in het gebruik van avant-garde technologie en de automatisering van productieprocessen. Een ultramodern laboratoria op ons eigen terrein voert geautomatiseerde inspecties uit op het hele productieproces. Dit garandeer de continue kwaliteit en productie naar internationale standaarden en normen, waarin we ons  onderscheiden van vele concurrenten.

In heel de wereld

Export naar 80 landen

Wij zijn pioniers in de export van keramische dakpannen. Onze groeistrategie is gebaseerd op de langetermijnrelaties met onze vele internationale klanten. We groeien door samenwerking met onze locale partners en distributeurs in landen over de hele wereld. 4 van de 10 dakpannen die overzees worden verkocht, werden vervaardigd door Tejas Borja.

100% Engagement

Deel onze passie voor keramische pannen

Ontdek onze uitgebreide collectie keramische materialen in één van onze showrooms of ontdek ons op de vele internationale beurzen, congressen en evenementen. Wij zetten maximaal in op ondersteuning en begeleiding. We geven gespecialiseerde trainingscursussen, investeren in productonderzoek en ontwikkelingsstudies en voorzien in seminars voor professionals.

Awards

 

Keramische pannen van

het hoogste niveau

Onderscheidend

 

>1000°

Baktemperatuur

<3%

Waterabsorptie

100%

Kwaliteit & design

30%

Minder gewicht

30

Jaar garantie

Ontdek meer

 

zoeken

downloaden

aanvragen

Meer weten

 

TEJAS BORJA 

 

Druivenstraat 24

3110 Rotselaar

België

T

M

W

 

ONTDEKKEN

 

VOLG ONS

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest

© 2018 Tejas Borja - België Nederland

Terms of use  I  Privacy Policy

2019