top of page

Trotse producent van revolutionaire keramische pannen

Understand the past

to build the future

ht-borja2.png
TB-cevisama.jpg

5 generaties

Meer dan 100 jaar ervaring en traditie

Vijf generaties hebben hun steun verleend aan de traditie van een gezin met een passie voor iets unieks, eeuwenouds en tijdloos: keramische pannen. Sinds 1899 ontginnen wij onze klei uit de beste steengroeven aan de Middellandse Zee. De eeuwenoude essentie van onze dakpannen is de garantie en ervaring van een uniek merk in de markt.

Hoogste kwaliteit

Productie met oog voor detail

Tejas Borja is pionier in het gebruik van avant-garde technologie en de automatisering van productieprocessen. Een ultramodern laboratoria op ons eigen terrein voert geautomatiseerde inspecties uit op het hele productieproces. Dit garandeer de continue kwaliteit en productie naar internationale standaarden en normen, waarin we ons  onderscheiden van vele concurrenten.

IDi-min.jpg
Acuerdos-Internacionales-min.jpg

In heel de wereld

Export naar 80 landen

Wij zijn pioniers in de export van keramische dakpannen. Onze groeistrategie is gebaseerd op de langetermijnrelaties met onze vele internationale klanten. We groeien door samenwerking met onze locale partners en distributeurs in landen over de hele wereld. 4 van de 10 dakpannen die overzees worden verkocht, werden vervaardigd door Tejas Borja.

100% Engagement

Deel onze passie voor keramische pannen

Ontdek onze uitgebreide collectie keramische materialen in één van onze showrooms of ontdek ons op de vele internationale beurzen, congressen en evenementen. Wij zetten maximaal in op ondersteuning en begeleiding. We geven gespecialiseerde trainingscursussen, investeren in productonderzoek en ontwikkelingsstudies en voorzien in seminars voor professionals.

Nuevas-tecnologías-min.jpg

Awards

revolution-tb.png
images_edited.png
award-nan.jpg
h-award.png
120-Years-tb.png

Keramische pannen van

het hoogste niveau

ht_borja.png

Onderscheidend

vuur.png

>1000°

Baktemperatuur

water.png

<3%

Waterabsorptie

check.png

100%

Kwaliteit & design

veer.png

30%

Minder gewicht

sneeuw2.png

30

Jaar garantie

Ontdek meer

zoeken

downloaden

aanvragen

Meer weten

bottom of page