top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTejas Borja

FLAT-5XL, size matters

Bijgewerkt op: 10 apr. 2018

Ontdek de grootste keramische pan ter wereld! met zijn unieke afmeting 457 mm x 510 mm is de tejas borja Flat-5XL met ruime voorsprong de grootste.Het unieke formaat van deze keramische pan springt meteen in het oog. De pannen zijn echter niet alleen groots in formaat, ook in kwaliteit en afwerking!


“De grootste, meest unieke en veelzijdige keramische pan”

Het exclusief Tejas Borja productieproces in een speciale roloven zorgt voor minimale absorbtie van de klei. Dit maakt de productie mogelijk van EXTREEM grote formaten. Het gebruik van pleistervormen en productie in H-cassettes geeft dit grotere verdichting van de klei. Resultaat: een extreem lage absorptie en hoge weerstand.Dakpan vermomd als natuurlei


Het gepatenteerd Léon model heeft een unieke oppervlaktestructuur. Hierdoor zien de pannen eruit als natuurleien. Opnieuw een wereldprimeur! Daken en gevels kunnen a.h.v. deze pannen zeer snel en efficiënt opgebouwd worden. Hierdoor spaar je een veel tijd en dus ook geld uit.


Dakpan vermomd als natuurlei


Met de BorjaJET prinstechniek gaan we nog een stap verder. Tejas Borja bracht voor de FLAT-5XL pannen een reeks unieke afwerkingen uit, gaande van houtlook, natuursteen, marmer, oxide tot beton.


176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page