top of page

AWARD VOOR REVOLUTIONAIR DESIGN
 

BORJAJET 5XL BEKROOND MET FELBEGEERDE RED DOT AWARD 2019

Tejas Borja is buitengewoon trots dat de BorjaJET 5XL is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award. Pablo Casanova, directeur Tejas Borja Valencia:“Voor ons is de Red Dot award één van de mooiste erkenningen. We zijn trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste ontwerpen. Het bevestigt het unieke en revolutionaire design van onze keramische pannen met inkjet printtechniek.”

De Red Dot Award Product Design vindt zijn oorsprong in 1955 en wordt elk jaar uitgereikt aan de best ontworpen producten.Geheel volgens het motto “In search of good design and innovation” beoordeelde een ca. 40-koppige jury elk product afzonderlijk; daarbij werd voornamelijk gekeken naar de mate van innovatie, functionaliteit, kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid, enzovoorts.


Mooi, functioneel én kwalitatief
Tejas Borja zet naast design ook maximaal in op kwaliteit. De Spaanse fabrikant maakt als pionier gebruik van avant-garde technologie en ultramoderne productie- en inspectieprocessen. Dit resulteert in keramische pannen met uitzonderlijke eigenschappen. De pannen onderscheiden zich onder meer door hun lichte gewicht, strakke en vlakke look, extreme sterkte en duurzaamheid. Het unieke formaat, de structuur alsook de afwerking bezorgen architecten en bouwheren een heel nieuwe dimensie van afwerkingsmogelijkheden voor daken en gevels.

Exclusief en toch betaalbaar
In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden, zijn BorjaJET pannen niet duur. Wel integendeel: voor gevelbekleding zijn deze exclusieve keramische pannen vaak het goedkopere alternatief. BorjaJET zorgt ervoor dat daken en gevels snel, efficiënt én prijsgunstig kunnen worden afgewerkt.

Voor elk type architectuur
Dankzij de unieke inkjetprinttechniek is Tejas Borja in staat om keramische pannen eender welke look mee te geven. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper(oxide) behoren voortaan tot de mogelijkheden.

 

PD2019_RD_RGB.jpg
pan8.png
Borjajet_TokyoCopper_1
45008836905_d8e596e5c0_k
45197221234_33dee8cdbd_k
44103725990_fab65f27d5_o
IMG_4228
IMG_1946
IMG_3531
45919311011_b204a4acc8_o

Vernieuwend maar daarom niet experimenteel
De inkjettechniek die Tejas Borja gebruikt, spruit voort uit de keramische markt van vloertegels, waar de techniek al tientallen jaren zijn kwaliteit, bestendigheid en duurzaamheid heeft bewezen. Na jarenlange en intensieve R&D is Tejas Borja erin geslaagd de techniek ook op keramische pannen toe te passen.

De uitdaging om niet alleen vlakke structuren, maar ook oneffen vlakken met de printtechniek te verwerken, werd aangegaan en met succes: alle vlakke pannen evenals hun accessoires worden vandaag in BorjaJET print op de markt gebracht. Een absolute wereldprimeur waarmee Tejas Borja zich wereldwijd op de kaart zet. Bovenop alle bestaande garanties geeft Tejas Borja ook nog eens 50 jaar garantie op de BorjaJET print.

Onbeperkte mogelijkheden
3D keramische printing bezorgt architecten en bouwheren een nieuwe dimensie van afwerkingsmogelijkheden voor daken en gevels. Voor de ontwikkeling/samenstelling van het BorjajET gamma reisde Tejas Borja de wereld rond op zoek naar tijdloze, natuurlijke materialen als natuursteen, leisteen, hout, beton, marmer. De Spaanse fabrikant liet ter plaatse hoge resolutie beelden maken om op de pannen te printen.

En daar blijft het niet bij: vanaf 15.000m2 biedt Tejas Borja haar klanten de mogelijkheid om pannen geheel naar eigen smaak en look in te kleuren!

 

NEPALORANGE.png

wenst u informatie ?

contacteer ons !

Thanks! Message sent.

bottom of page