BORJAJET 5XL IN RED DOT DESIGN MUSEUM

KERAMISCHE PANNEN TUSSEN 'S WERELDS BESTE DESIGNPRODUCTEN

BorjaJET 5XL keramische pannen voor dak en gevel zijn vanaf nu ook te bezichtigen in het Red Dot Design Museum. Dit bevindt zich midden in de historische ambiance van het voormalige ketelhuis van de Zollverein-mijn te Essen. 

 

U vindt er tussen de design-iconen en klassiekers ook verrassend nieuwe en inventieve producten die zich op vlak van design en functionaliteit onderscheiden. Als winnaar van de Red Dot Design Award maakt de BorjaJET 5XL keramische pan met inkjet printtechniek ook deel uit van de tentoonstelling.  Tejas Borja schrijft hiermee geschiedenis in de wereld van de keramische dak- en gevelbekleding. We zijn dan ook verheugd en zeer trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste designproducten!

 Mooi, functioneel én kwalitatief


Tejas Borja zet naast design ook maximaal in op kwaliteit. De Spaanse fabrikant maakt als pionier gebruik van avant-garde technologie en ultramoderne productie- en inspectieprocessen. Dit resulteert in keramische pannen met uitzonderlijke eigenschappen. De pannen onderscheiden zich onder meer door hun lichte gewicht, strakke en vlakke look, extreme sterkte en duurzaamheid. Het unieke formaat, de structuur alsook de afwerking bezorgen architecten en bouwheren een heel nieuwe dimensie van afwerkingsmogelijkhede voor daken en gevels.

Exclusief en toch betaalbaar


In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden, zijn BorjaJET pannen niet duur. Wel integendeel: voor gevelbekleding zijn deze exclusieve keramische pannen vaak het goedkopere alternatief. BorjaJET zorgt ervoor dat daken en gevels snel, efficiënt én prijsgunstig kunnen worden afgewerkt.

Voor elk type architectuur


Dankzij de unieke inkjetprinttechniek is Tejas Borja in staat om keramische pannen eender welke look mee te geven. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper(oxide) behoren voortaan tot de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 

Red Dot Design Museum

Gelsenkirchener Straße 181
D-45309 Essen
E-mail: museum@red-dot.de

  

 

wenst u informatie ?

contacteer ons !

TEJAS BORJA 

 

Langvoort 53

2430 Laakdal

België

T

M

W

 

ONTDEKKEN

 

VOLG ONS

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest

© 2018 Tejas Borja - België Nederland

Terms of use  I  Privacy Policy

2019